Billetter

Bestilling

Du kan bestille billetter her på hjemmesiden ved at klikke på “Bestil billet”-knappen under de enkelte forestillinger. Du bliver sendt videre til Billetten A/S, der håndterer billetbestillingen. Bestillinger ekspederes i den rækkefølge, de indgår. Bemærk venligst at der automatisk pålægges et billetgebyr på kr. 10.

Information

Yderligere oplysninger om billetter kan fås på hverdage ved kontakt til
Billetten A/S tlf. 7020 2096 eller info@billetten.dk

Sæsonabonnement

Ved køb af minimum en billet i en sæson bliver du automatisk sæson­abonnent i Furesø Teater.
Dette giver dig ret til rabatter ved samlet bestilling af flere billetter. Ved samlet bestilling af billetter til en eller flere forestillinger ydes følgende rabatter (Malmø forestillingen undtaget):
4-7 Billetter: 10 % rabat
8 Billetter og derover: 15 % rabat

Som noget nyt har vi i år forbedret dine rabatmuligheder.

Når du køber billetter, skal du derfor være opmærksom på at vælge den pris, der passer til den mængde billetter, du ønsker at købe i alt – også hvis du køber til flere forestillinger samtidigt. F.eks. køber du 2 billetter til 4 forestillinger, så vælger du 2 stk. pr. forestilling i prisen “Fra 8 Billetter på tværs”.

Oplever du problemer eller har spørgsmål så kontakt Billetten på 7020 2096.

Gavekort

Glæd din familie eller dine venner med et gavekort til en dejlig teaterforestilling. Bestil her på hjemmesiden ved at klikke her på “Bestil Gavekort” eller på menuen “Bestil gavekort”.

Refundering af billetter

Købte billetter refunderes ikke

Andre forestillinger