Databeskyttelse

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning. Hvis du ikke kan acceptere vores datapolitik nedenfor, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
Registrering af persondata
Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger for at kunne besvare henvendelser fra dig. Oplysninger slettes, når det ikke længere er relevant for eventuel korrespondance. Ved at henvende dig til os via vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi må opsamle oplysninger, der er relevante for at kunne besvare din henvendelse. Der forekommer ikke betalinger og udveksling af betalingsoplysninger direkte på hjemmesiden. Når du ønsker at bestille billetter, viderestilles du til billetbureauet billetten.dk, således at der ikke foregår registrering af personfølsomme oplysninger på furesoeteater.dk. Dette foregår udelukkende hos biletten.dk, der er ansvarlig for håndtering af persondata afgivet i forbindelse med billetbestilling.
Videregivelse af oplysninger til tredjemand
Personoplysninger afgivet på furesoeteater.dk videregives ikke til tredjemand.
Opbevaring af persondata
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark, hvortil kun autoriseret personale har adgang. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.
Adgang til persondata
Hvis du har kontaktet Furesø Teater, har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og hvis der findes oplysninger, kan du få dem slettet fra vores database, hvis du ikke længere vil have oplysningerne stående. Henvendelse herom kan ske ved kontakt pr. e-mail til kontakt@furesoeteater.dk. Furesø Teater forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Andre forestillinger