Bridge Over Troubled Water

– teaterkoncert om Simon & Garfunkel

Lørdag 22. september 2018, kl. 17:00
Afviklet

Bridge Over Troubled Water er historien om to unge drenge fra New York bydelen Queens, der blev verdens mest succesrige sangduo nogensinde.

Forestillingen er en rørende, intim og gennemmusikalsk teaterkoncert, hvor vi kommer forbi skelsættende begivenheder, deres kunstneriske forskelligheder og de lyse og mørke perioder.

Paul Simon og Art Garfunkel stoppede det kunstnerisk samarbejde efter albummet Bridge Over Troubled Water, der udkom i 1970.

At genopdage Simon og Garfunkels musik i dag afslører ikke alene, hvilken stor sangskriver Poul Simon var og er, men også i hvor høj grad mange af deres sange er politiske, og hvor eviggyldige budskaberne er.

Forestillingen fører os igennem deres største hits – blandt andre The Boxer, Mrs. Robinson, Scarborough Fair, The Sound of Silence, Cecilia og selvfølgelig Bridge Over Troubled Water.

De to skuespillere Nis Pedersen og Morten Lützhøft har gjort sangene til deres egne, og der er lagt op til en skøn aften med smil, latter, glæde og måske en enkel tåre på kinden.

Medvirkende:
Morten Lützhøft og Nis Pedersen
Instruktør og manuskript:
Peter Aude
Scenografi & kostumer:
Maja Boberg
Lysdesign:
Jim Falk
Sangcoach:
Ole Rasmus Møller
Parykker/hår:
Peter Aagaard
Musik:
Simon & Garfunkel
Producent:
S&G Production/Landsteatret
Lørdag 22. september 2018, kl. 17:00
Billet
A
B
Abonnenter
255
200
Løssalg
250
225
Varighed: 2 timer og 10 minutter

Oplysninger om abonnement og rabatter finder du her på praktiske oplysninger.

Andre forestillinger