Kærestebreve

- hun var hjertet i mit liv

Søndag 19. november 2023, kl. 19:30
Afviklet

En brevveksling, der varer hele livet. En kærlighed, der vokser i takt med tiden.
Kærestebreve handler om et liv, der aldrig helt blev. Fortællingens to personer, Melissa og Andy, blev aldrig kærester, blev aldrig det par, de måske – måske ikke – skulle have været. „Livet leves forlæns men forstås baglæns“, belærer Søren Kierkegaard os.
Kærestebreve kræver gode skuespillere. Intet mindre. Ebbe Rode og Bodil Kjer, Bent Mejding og Susse Wold, Malene Schwartz og Jesper Langberg har i forskellige perioder kastet glans over Gurneys tekst. Folketeatret følger den tradition, og præsenterer med stolthed Ellen Hillingsø og Michael Moritzen på scenen i denne perle af en forestilling.
I brevform fortæller de historien om Andy og Melissa, der som børn fatter en uskyldig og nysgerrig interessere for hinanden. Efterhånden som de vokser op, udvikler interessen sig i en mere kærlig retning, men igen og igen bliver de af deres forældre skilt ad, og brevvekslingen er deres eneste måde at holde kontakten i live. De skriver til hinanden om alt hvad der sker i deres liv. Som voksne finder de sammen med andre, bliver gift og lever hvert sit liv. Gennem brevene holder de dog en konstant tråd i hinanden. I deres livs efterår går det op for Melissa og Andy, at de måske har kastet vrag på en kærlighed større end den, de fleste får lov at opleve.

I anledning af Furesø Teaters 60 års jubilæum afholdes reception fra kl 18.30 i Cassiopeia i Galaksen.
Alle er velkomne

Medvirkende:
Ellen Hillingsø og Michael Moritzen
Manuskript::
A. R. Gurney
Oversættelse::
Jesper Kjær
Konsulent & Instruktion::
Bente Kongsbøl
Foto::
Gudmund Thai
Søndag 19. november 2023, kl. 19:30
Billet
A
B
Pris
210
180
Varighed: 2 timer inkl. pause

Oplysninger om abonnement og rabatter finder du her på praktiske oplysninger.

Andre forestillinger