Så længe mit hjerte slår

– ny danskpop musical

Torsdag 5. december 2019, kl. 19:30
Afviklet

Så længe mit hjerte slår er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv. Både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.
Rør ved mig, To lys på et bord, Lille sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr osv… Man behøver blot at høre de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.
Denne Giro 413-musical er en humoristisk kærlighedshistorie om den modne sygeplejerske, der først flytter hjemmefra, da hendes alene-mor dør. Hun forelsker sig i den gifte overlæge, der lover hende guld og grønne skove. Lige indtil hun bliver gravid… I stedet for at gå i spåner, lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene. Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.
Så længe mit hjerte slår er en skøn musikalsk forestilling gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling.

Medvirkende:
Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen
Instruktion:
Heinrich Christensen
Scenografi:
Helle Damgaard
Koreografi:
Peter Friis
Kapelmester:
Adi Zukanovic
Producent:
Folketeatret
Foto:
Gudmund Thai
Torsdag 5. december 2019, kl. 19:30
Billet
A
B
Abonnement
250
220
Løssalg
280
250
Varighed: 2 timer inkl. pause

Oplysninger om abonnement og rabatter finder du her på praktiske oplysninger.

Andre forestillinger